KOZMETIČKI SALON ”ESENCA” VINKOVCI JEDINI U SLAVONIJI I BARANJI IMA FRANŠIZU ZA TEENLIFTING PLATIZME

VINKOVCI-Kozmetički salon ”Esenca” iz Vinkovaca kojeg već dugi niz godina uspješno vodi Kristina Mravinac,  jedini u Slavoniji i Baranji ima franšizu za Teenlifting Platizme, a o čemu se konkretno radi pojasnila je dr. Sanja Malbaša Gošović, liječnica opće prakse, spec. akupunturolog i kozmetolog, te vlasnica metode Teenlifting.

Pročitaj više

Ruža Pospiš Baldani

Alergična na šminku

S dioptrijskim naočalama, šeširom i bez trunke make-upa, potpuno je neprepoznadjiva. Danas se gotovo uopće ne šminka jer su godine korištenja teškog scenskog make-upa ostavile za posljedicu – alergiju na šminku.

Pročitaj više

“TEENLIFTING” Na lice djeluje kao teretana

Teenlifting, revolucionarna metoda koju je razvila doktorica Sanja Malbaša Gošović, u biti se teško može nazvati kozmetičkom. Princip tretmana zvuči sasvim logično: elektrodama djeluje na mišiće lica i strujom jača tonus, ali ih ne bilda. S istim učinkom koji vježbanje ima na tijelo – kompletna mišićna struktura se podiže, a koža zateže. I, najuzbudIjivije, obrađeno lice je potpuno zategnuto, ali bez onog botoks-efekta koji u meni redovito izaziva sućut.

Pročitaj više
nina_violic_grazia_kako_brinete_o_svom_izgledu

INTERVJU: Nina Violić

GRAZIA:Na koji način brinete o svom izgledu? Postoje li neki rituali, tretmani na koje idete?

Već godinu dana idem kod doktorice Sanje Gošović na teenlifting. Ona je sama izumila i spojila strujne aparate tj. elektrode na mišiće lica koji u biti na taj način pasivno vježbaju i vraćaju licu svježinu.

Pročitaj više
zeljka_udovicic

Željka Udovičić

Ja, zapravo, postupno mršavim. Prevalila sam dvije trećine puta svoje dijete i u idućih pet mjeseci planiram “skinuti” još deset kilograma. I tad ću doći na svojih idealnih – 58 kilograma. Kad se pogledam u zrcalo, najzadovoljnija sam time što se istopio i podbradak, a kako mi se s gubitkom kilograma ne bi “objesila” koža na licu, krenula sam doktorici Sanji Gošović na teenlifting tretman pomlađivanja i oblikovanja lica.

Pročitaj više
misici_lica_na_fitnessu

Mišići lica na fitnessu

Starenje je opak proces, neprijatelj je zategnute kože i najvidljiviji je na licu i vratu. Počinje lepezom borica oko očiju, pa dubokom borom na čelu, onda malima između obrva. Vidi se i po izraženim nazolabijalnim borama koje se grubo protežu od korijena nosa do rubova usta, a glavni su krivci za podbuhle obraze.

Pročitaj više